Fotograf Vašeg Vjenčanja

DAN VAŠEG VJENČANJA
Vjenčanje je jedan od najvažniji dana koji se desi samo jednom u životu. Uz jako puno obveza oko priprema i organizacije, još uvijek ste u potrazi za najboljim fotografom za Vaš poseban dan. Nalazite se na pravome mjestu!

Već dugi niz godina bavim se fotografiranjem, kako u Bosni u kojoj živim tako i u Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji i Njemačkoj. U Austrijskoj metropoli 3 godine za redom sam fotograf u službenom timu organizatora Vienna Fashion Week-a, a fotografije su bile objavljivane u Flair Magazine, Style Up Your Life!, Woman, Wien Live Look i mnogim drugim.

S dugogodišnjim iskustvom u fotografiranju vjenčanja, mogu Vam ponuditi samo najbolje, a kombinacija dodatno stečenog znanja i iskustva u portret, fashion, obiteljskoj i dokumentarnoj fotografiji su samo dodatne pozitivne vještine koje upotpunjuju činjenicu da budem Vaš savršeni fotograf za kojim ste upravo u potrazi. Moj pristup se može opisati kao kombinacija dokumentarnog i fine art stila.

Takav pristup mi omogućava da uhvatim istinske trenutke i emocije jer ostajem u daljini po strani i ne ometam prirodni slijed dešavanja. Više možete pronaći u mom portfoliju.

UZIMAM / „I DO“
Jednog dana odlučili ste se reči sudbonosno “Uzimam”. Pobrinut ću se da uz moje fotografije Vašeg vjenčanja taj trenutak nikada ne zaboravite i da ostane vječno zabilježen, u kojim će te Vi uživati dugi niz godina i prisjećati se trenutaka gledajući fotografije sa Vašom djecom i unucima…

BEZ STRESA
Organizacija vjenčanja može biti stresan i dugotrajan zadatak, no moj profesionalan odnos i dugogodišnje iskustvo, omogućit će da se osjećate ugodno i bezbrižno – bar kad su fotografije u pitanju.

KONTAKTIRAJTE ME ZA VIŠE INFORMACIJA ILI OSTAVITE SVOJE PODATKE KAKO BIH VAS KONTAKTIRAO

[icon_text box_type=”normal” icon_pack=”font_elegant” fe_icon=”icon_phone” icon_position=”left” icon_margin=”7px 0px 0px 0px” title=”Mobitel” text=”+387 63 148 908″ custom_icon_size=”24″ text_left_padding=”95″]
[icon_text box_type=”normal” icon_pack=”font_elegant” fe_icon=”icon_mail_alt” icon_position=”left” icon_margin=”7px 0px 0px 0px” title=”E-mail” text=”info@karlogavric.com” custom_icon_size=”24″ text_left_padding=”95″]

Vaše ime i prezime *

Vaš E-Mail *

Ponovite Vaš E-Mail

Datum vjenčanja (opcionalno)

Mobitel (opcionalno)

Vaša Poruka *

Polja označena sa * moraju biti popunjena.