Fotograf Vjenčanja | Karlo Gavric
Split wedding photographer with unique approach who will capture from distance every single moment of your wedding day. Avaliable in Dubrovnik, Zadar, Hvar, Brac, Pula and all over the world.
destination wedding photographer vienna
21756
page-template-default,page,page-id-21756,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 
SVE ŠTO STE ODUVIJEK SANJALI I ŽELJELI ZA FOTOGRAFIRANJE VAŠEG VJENČANJA

DAN VAŠEG VJENČANJA
Vjenčanje je jedan od najvažniji dana koji se desi samo jednom u životu. Uz jako puno obveza oko priprema i organizacije, još uvijek ste u potrazi za najboljim fotografom za Vaš poseban dan. Nalazite se na pravome mjestu!

Već dugi niz godina bavim se fotografiranjem, kako u Bosni u kojoj živim tako i u Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji i Njemačkoj. U Austrijskoj metropoli 3 godine za redom sam fotograf u službenom timu organizatora Vienna Fashion Week-a, a fotografije su bile objavljivane u Flair Magazine, Style Up Your Life!, Woman, Wien Live Look i mnogim drugim.

S dugogodišnjim iskustvom u fotografiranju vjenčanja, mogu Vam ponuditi samo najbolje, a kombinacija dodatno stečenog znanja i iskustva u portret, fashion, obiteljskoj i dokumentarnoj fotografiji su samo dodatne pozitivne vještine koje upotpunjuju činjenicu da budem Vaš savršeni fotograf za kojim ste upravo u potrazi. Moj pristup se može opisati kao kombinacija dokumentarnog i fine art stila.

Takav pristup mi omogućava da uhvatim istinske trenutke i emocije jer ostajem u daljini po strani i ne ometam prirodni slijed dešavanja. Više možete pronaći u mom portfoliju.

UZIMAM / „I DO“
Jednog dana odlučili ste se reči sudbonosno “Uzimam”. Pobrinut ću se da uz moje fotografije Vašeg vjenčanja taj trenutak nikada ne zaboravite i da ostane vječno zabilježen, u kojim će te Vi uživati dugi niz godina i prisjećati se trenutaka gledajući fotografije sa Vašom djecom i unucima…

BEZ STRESA
Organizacija vjenčanja može biti stresan i dugotrajan zadatak, no moj profesionalan odnos i dugogodišnje iskustvo, omogućit će da se osjećate ugodno i bezbrižno – bar kad su fotografije u pitanju.

KONTAKTIRAJTE ME ZA VIŠE INFORMACIJA ILI OSTAVITE SVOJE PODATKE KAKO BIH VAS KONTAKTIRAO

Mobitel

+387 63 148 908

E-mail

info@karlogavric.com

Vaše ime i prezime *

Vaš E-Mail *

Ponovite Vaš E-Mail

Datum vjenčanja (opcionalno)

Mobitel (opcionalno)

Vaša Poruka *

Polja označena sa * moraju biti popunjena.