Fotografiranje vjenčanja Gračanica | Bosna i Hercegovina
Split wedding photographer with unique approach who will capture from distance every single moment of your wedding day. Avaliable in Dubrovnik, Zadar, Hvar, Brac, Pula and all over the world.
destination wedding photographer vienna
22111
page-template-default,page,page-id-22111,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Fotografiranje vjenčanja Gračanica

Karlo Gavric photography

Fotografiranje vjenčanja Gračanica

Gračanica fotografije vjenčanja | Vjenčanje u Gračanici | Vjenčanje u Bosni i Hercegovini

Ćao!

Moje ime je Karlo i bavim se fotografiranjem vjenčanja u Gračanici. Jako sam sretan što ste naišli na mene u svojoj potrazi za fotografom vjenčanja u Gračanici. Napravio sam ovu stranicu posebno za Vas, pa ne oklijevajte da sve pregledate i pročitate, te da me kontaktirate.

S obzirom da zaslužujete samo najbolje na dan vašeg vjenčanja, a samim tim što ste ovdje i odlučite se da ja budem dio vašeg vjenčanja u ulozi fotografa, neću dopustite da jedinstveni trenuci radosti, ljubavi i sreće prođu nezabilježeni. Dokumentirati ću svaki trenutak za vas sa vašim najmilijima da traje zauvijek, tako da se Vi ne trebate brinuti o tome – osim da uživate na vaš veliki dan.

Fotografija je moja velika strast, kao i posjeta novih mjesta koje prije nisam posjetio, upoznavanje novih ljudi i običaja, a sve to skupa objedinjeno u fotografiranje vjenčanja čini ono „nešto“, posebno i da traje za vječnost.

Saznali ste nešto malo o meni, a ja ću rado čuti vašu ljubavnu priču i planove, te se nadati da možemo dogovoriti detalje kako bih bio fotograf na Vašem vjenčanju.

Možete me kontaktirati putem telefona +387 63 148 908, mailom info@karlogavric.com ili putem kontakt forme gdje možete unijeti sve potrebne informacije. Radujem se vašem kontaktu…

Lijep pozdrav,
Karlo

Ime i prezime*

Vaša E-Mail adresa*

Ponovno unesite E-Mail adresu*

Datum vjenčanja

Naziv poruke

Vaša poruka*

Polja označeno sa * moraju biti popunjena.

Fotografiranje vjenčanja Gračanica