Fotografiranje vjenčanja Vodice | Hrvatska
Split wedding photographer with unique approach who will capture from distance every single moment of your wedding day. Avaliable in Dubrovnik, Zadar, Hvar, Brac, Pula and all over the world.
destination wedding photographer vienna
22047
page-template-default,page,page-id-22047,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Karlo Gavric photography

Fotografiranje vjenčanja Vodice

Vodice fotografije vjenčanja | Vjenčanje u Vodicama

Fotografiranje vjenčanja Vodice

Ćao! Moje ime je Karlo i bavim se fotografiranjem vjenčanja u Vodicama. Jako sam sretan što ste naišli na mene u svojoj potrazi za fotografom vjenčanja u Vodicama. Napravio sam ovu stranicu posebno za Vas, pa ne oklijevajte da me kontaktirate.

S obzirom da zaslužujete samo najbolje na dan vašeg vjenčanja, a samim tim što ste ovdje i odlučite se da ja budem dio vašeg vjenčanja u ulozi fotografa, neću dopustite da trenuci radosti, ljubavi i sreće prođu nezabilježeni. Dokumentirati ću svaki trenutak za vas s vašim najmilijima da traje zauvijek, tako da se Vi ne trebate brinuti o tome – osim da uživate na vaš veliki dan.

Moja velika strast je fotografija, posjeta novih mjesta koje prije nisam posjetio, upoznavanje novih ljudi i običaja, a sve to skupa objedinjeno u fotografiranje vjenčanja čini ono „nešto“.

Saznali ste nešto malo o meni, a ja ću rado čuti vašu ljubavnu priču i planove, te se nadati da možemo dogovoriti detalje kako bih bio fotograf na Vašem vjenčanju.

Možete me kontaktirati putem telefona +387 63 148 908, info@karlogavric.com ili putem kontakt forme gdje možete unijeti sve potrebne informacije.

Lijep pozdrav,
Karlo

Ime i prezime*

Vaša E-Mail adresa*

Ponovno unesite E-Mail adresu*

Datum vjenčanja

Naziv poruke

Vaša poruka*

Polja označeno sa * moraju biti popunjena.

Fotografiranje vjenčanja Vodice