Fotografiranje vjenčanja Split

Ćao! Moje ime je Karlo i bavim se fotografiranjem vjenčanja u Split i šire. Jako sam sretan što ste naišli na mene u svojoj potrazi za fotografom vjenčanja u Splitu. Napravio sam ovu stranicu posebno za vas, pa ne oklijevajte da me kontaktirate.

Zaslužujete samo najbolje na dan vašeg vjenčanja, a samim tim što ste ovdje i odlučite se da ja budem dio vašeg vjenčanja u ulozi fotografa, neću dopustite da trenuci radosti, ljubavi i sreće prođu nezabilježeni. Dokumentirat ću svaki trenutak za vas s vašim najmilijima da traje zauvijek, tako da se Vi ne trebate brinuti o tome – osim uživati na vaš veliki dan.

Split wedding photographer Croatia Wedding photography in The Cathedral of Saint Domnius Split Croatia Elopement session in Split Sunset lovers madly in love at Split's Riva elopement photographer split croatia Laganini Beach Bar Wedding Photographer at Island Ciovo Makarska Romana Beach Resort vjencanje na otvorenom Dalmatia wedding photographer for amazing storytelling Ljubavne fotografije u Brelama Brela wedding ceremony Restoran Burin Brela

 

Moja velika strast je fotografija, posjeta novih mjesta koje prije nisam posjetio, upoznavanje novih ljudi i običaja, a sve to skupa objedinjeno u fotografiranje vjenčanja čini ono „nešto“.

Saznali ste nešto malo o meni, a ja ću rado čuti vašu ljubavnu priču i planove, te se nadati da možemo dogovoriti detalje kako bih bio fotograf na Vašem vjenčanju.

Možete me kontaktirati putem telefona +387 63 148 908, info@karlogavric.com ili putem kontakt forme gdje možete unijeti sve potrebne informacije.

Lijep pozdrav,
Karlo

  Ime i prezime *

  Vaša E-Mail adresa *

  Ponovno unesite E-Mail adresu *

  Datum vjenčanja

  Naziv poruke

  Vaša poruka *

  Molim Vas da odgovorite na pitanje:

  Polja označeno sa * moraju biti popunjena.

  Fotografiranje vjenčanja Split