Fotografiranje vjenčanja Vitez

Fotografiranje vjenčanja Vitez

Karlo Gavric photography

Fotografiranje vjenčanja Vitez

Vitez fotografije vjenčanja | Vjenčanje u Vitezu | Vjenčanje u Bosni i Hercegovini

Ćao!

Moje ime je Karlo i bavim se fotografiranjem vjenčanja u Vitezu. Jako sam sretan što ste naišli na mene u svojoj potrazi za fotografom vjenčanja u Vitezu. Napravio sam ovu stranicu posebno za Vas, pa ne oklijevajte da sve pregledate i pročitate, te da me kontaktirate.

S obzirom da zaslužujete samo najbolje na dan vašeg vjenčanja, a samim tim što ste ovdje i odlučite se da ja budem dio vašeg vjenčanja u ulozi fotografa, neću dopustite da jedinstveni trenuci radosti, ljubavi i sreće prođu nezabilježeni. Dokumentirati ću svaki trenutak za vas sa vašim najmilijima da traje zauvijek, tako da se Vi ne trebate brinuti o tome – osim da uživate na vaš veliki dan.

Fotografija je moja velika strast, kao i posjeta novih mjesta koje prije nisam posjetio, upoznavanje novih ljudi i običaja, a sve to skupa objedinjeno u fotografiranje vjenčanja čini ono „nešto“, posebno i da traje za vječnost.

Saznali ste nešto malo o meni, a ja ću rado čuti vašu ljubavnu priču i planove, te se nadati da možemo dogovoriti detalje kako bih bio fotograf na Vašem vjenčanju.

Možete me kontaktirati putem telefona +387 63 148 908, mailom info@karlogavric.com ili putem kontakt forme gdje možete unijeti sve potrebne informacije. Radujem se vašem kontaktu…

Lijep pozdrav,
Karlo

  Ime i prezime *

  Vaša E-Mail adresa *

  Ponovno unesite E-Mail adresu *

  Datum vjenčanja

  Naziv poruke

  Vaša poruka *

  Molim Vas da odgovorite na pitanje:

  Polja označeno sa * moraju biti popunjena.

  Fotografiranje vjenčanja Vitez