Fotografiranje vjenčanja Dubrovnik

Karlo Gavric photography

Fotografiranje vjenčanja Dubrovnik

Dubrovnik fotografije vjenčanja

Ćao! Moje ime je Karlo i bavim se fotografiranjem vjenčanja u Dubrovnik i šire. Jako sam sretan što ste naišli na mene u svojoj potrazi za fotografom vjenčanja u Dubrovniku. Napravio sam ovu stranicu posebno za vas, pa ne oklijevajte da me kontaktirate.

Zaslužujete samo najbolje na dan vašeg vjenčanja, a samim tim što ste ovdje i odlučite se da ja budem dio vašeg vjenčanja u ulozi fotografa, neću dopustite da trenuci radosti, ljubavi i sreće prođu nezabilježeni. Dokumentirat ću svaki trenutak za vas s vašim najmilijima da traje zauvijek, tako da se Vi ne trebate brinuti o tome – osim uživati na vaš veliki dan.

Moja velika strast je fotografija, posjeta novih mjesta koje prije nisam posjetio, upoznavanje novih ljudi i običaja, a sve to skupa objedinjeno u fotografiranje vjenčanja čini ono „nešto“.

Saznali ste nešto malo o meni, a ja ću rado čuti vašu ljubavnu priču i planove, te se nadati da možemo dogovoriti detalje kako bih bio fotograf na Vašem vjenčanju.

Možete me kontaktirati putem telefona +387 63 148 908, info@karlogavric.com ili putem kontakt forme gdje možete unijeti sve potrebne informacije.

Lijep pozdrav,
Karlo

  Ime i prezime *

  Vaša E-Mail adresa *

  Ponovno unesite E-Mail adresu *

  Datum vjenčanja

  Naziv poruke

  Vaša poruka *

  Molim Vas da odgovorite na pitanje:

  Polja označeno sa * moraju biti popunjena.

  Fotografiranje vjenčanja Dubrovnik