Fotografiranje vjenčanja Opatija

Ćao! Moje ime je Karlo i bavim se fotografiranjem vjenčanja u Opatijau i šire. Jako sam sretan što ste naišli na mene u svojoj potrazi za fotografom vjenčanja u Opatijau. Napravio sam ovu stranicu posebno za Vas, pa ne oklijevajte da me kontaktirate.

Fotografiranje vjenčanja Opatija

Zaslužujete samo najbolje na dan vašeg vjenčanja, a samim tim što ste ovdje i odlučite se da ja budem dio vašeg vjenčanja u ulozi fotografa, neću dopustite da trenuci radosti, ljubavi i sreće prođu nezabilježeni. Dokumentirat ću svaki trenutak za vas s vašim najmilijima da traje zauvijek, tako da se Vi ne trebate brinuti o tome – osim uživati na vaš veliki dan.

Moja velika strast je fotografija, posjeta novih mjesta koje prije nisam posjetio, upoznavanje novih ljudi i običaja, a sve to skupa objedinjeno u fotografiranje vjenčanja čini ono „nešto“.

Saznali ste nešto malo o meni, a ja ću rado čuti vašu ljubavnu priču i planove, te se nadati da možemo dogovoriti detalje kako bih bio fotograf na Vašem vjenčanju.

Možete me kontaktirati putem telefona +387 63 148 908, info@karlogavric.com ili putem kontakt forme gdje možete unijeti sve potrebne informacije.

Lijep pozdrav,
Karlo

Form – destination HR orphane