Fotografiranje vjenčanja Villa Polesini | Poreč

Ćao!

Moje ime je Karlo i bavim se fotografiranjem vjenčanja. Prekrasna Villa Polesini koja se nalazi u Poreču, idealan je izbor za otmjena vjenčanja na otvorenom i zatvorenom prostoru. Jako sam sretan što ste naišli na mene u svojoj potrazi za fotografom vjenčanja u Villi Polesini, Poreč | Hrvatska. Napravio sam ovu stranicu posebno za Vas, pa ne oklijevajte da me kontaktirate.

S obzirom da zaslužujete samo najbolje na dan vašeg vjenčanja, a samim tim što ste ovdje i odlučite se da ja budem dio vašeg vjenčanja u ulozi fotografa, neću dopustite da jedinstveni trenuci radosti, ljubavi i sreće prođu nezabilježeni. Dokumentirati ću svaki trenutak za vas sa vašim najmilijima da traje zauvijek, tako da se Vi ne trebate brinuti o tome – osim da uživate na vaš veliki dan.

Fotografija je moja velika strast, kao i posjeta novih mjesta koje prije nisam posjetio, upoznavanje novih ljudi i običaja, a sve to skupa objedinjeno u fotografiranje vjenčanja čini ono „nešto“, posebno i da traje za vječnost.

Saznali ste nešto malo o meni, a ja ću rado čuti vašu ljubavnu priču i planove, te se nadati da možemo dogovoriti detalje kako bih bio fotograf na Vašem vjenčanju.

Možete me kontaktirati putem telefona +387 63 148 908, mailom info@karlogavric.com ili putem kontakt forme gdje možete unijeti sve potrebne informacije. Radujem se vašem kontaktu…

Lijep pozdrav,
Karlo

Fotografiranje vjenčanja Villa Polesini